Компания за Мениджмънт на Хотели и Ресторанти


CrystalConsultant е компания за мениджмънт на хотели и ресторанти, която предлага широка гама от услуги, включително продажби и маркетинг, операции, финансово управление и отчетност.


Ние имаме богат опит в предлагането на консултантски услуги и практичния мениджмънт. Много компании за мениджмънт на хотели и ресторанти са по-заинтересовани да изграждат своя собствена марка отколкото вашата. Нашата основна цел в CrystalConsultant е да ви помогнем в изграждането на вашия собствен бизнес - независимо дали сте отделен хотел (ресторант) или клуб, или една голяма верига. Нашата марка остава на заден план като предлага подкрепа, съвети и експертно мнение.


Ние представляваме силен екип от опитни професионалисти в туристическата индустрия, всеки от които има опит както в сферата на клиента така и в работата с уважавани компании за хотелски мениджмънт във Великобритания и България.


Като компания в сферата на хотелиерския и ресторантьорския мениджмънт ние признаваме силно конкурентния характер на туристическата индустрия в наши дни, и затова ние прилагаме иновативни, но практически мениджмънт практики във всеки един аспект от операциите. Нашият подход е да позволим много свобода на отделните мениджъри, но също така да осигурим стабилна подкрепа и пълна отчетност за всяка една от сферите, за които отговаряме.


Ние вярваме, че професионалното управление, маркетинг и операции могат да увеличат максимално печалбата и стойността на бизнеса.


Ако търсите компания за хотелски или ресторантьорски мениджмънт, която да поддържа свой собствен мениджърски екип, който да ви помогне с инвестициите, развитието или стартирането на проекта, обърнете се към CrystalConsultant. Нашият подход е, че няма безмислени подходи, което се разбира и цени от клиентите.


Прочетете повече за нашите услуги тук, или още по-добре, обадете ни се и нека да поговорим.


Мениджмънт Услуги
Маркетинг Услуги
Консултантски Услуги
Награди

awards