CrystalConsultant Маркетинг Сдружаване


Нашата цел е да разработим сдружение от хотели и ресторанти, които използват мека марка, която в същото време насърчава индивидуалността и независимостта. CrystalConsultant представлява бизнеси, които предлагат превъзходна храна, чудесни вина и луксозни спални с гостоприемство и обслужване в челните редици на бизнеса.


Типични маркетингови услуги на CrystalConsultant:


Повишен бизнес без комисиони

Годишен план за продажби и маркетинг

Индивидуален преглед на продажбите и маркетинга

Помощ при продажбите и рекламните кампании

Пиар подкрепа


Прочетете повече за нашите услуги тук, или още по-добре, обадете ни се, и нека да поговорим.


Имейл Маркетинг – Пълно Обслужване


Има много възможности за избор, когато става въпрос за решения свързани с имейл маркетинга. CrystalConsultant предлага уникален продукт , в който ние вършим цялата работа. Ние осъзнаваме, че клиентите имат свой собствен бизнес за ръководене и следователно ние управляваме цялата програма, което позволява на клиента да се съсредоточи върху основната си дейност.

• Проектиране, изследване и изпълнение на кампанията

• Списък изграждане и поддръжка

• Профилиране на клиентите

• Мениджмънт резултати

Клиентите намират нашето пълно обслужване много по-ефективно за техния бизнес. В повечето случаи увеличаването на бизнеса чрез задържане на клиенти далеч надхвърля малката инвестиция за пълно имейл маркетинг обслужване.


Прочетете повече за нашите услуги тук, или още по-добре, обадете ни се, и нека да поговорим.


Оптимизация на уебсайт търсачката


Ние от CrystalConsultant открихме, че много сайтове в бранша страдат от лош рейтинг на търсачката, което води до нисък трафик и малко работа в резултат на това.


Най-успешната стратегия, която дава възможност на целевата аудитория да намира даден продукт или услуга в интернет днес, е Search Engine Optimisation. Уеб страниците трябва да бъдат оптимизирани, за да се гарантира, че най-добрите търсачки и директории ще привлекат най-големият трафик към даден уебсайт. Крайната цел е да се събере голям обем от целевия трафик.


• Анализ на ключови фрази

• Анализ на съдържанието

• Изграждане на връзка

• Представяне на търсачка

• Управление на изпълнението

Прочетете повече за нашите услуги тук, или още по-добре, обадете ни се, и нека да поговорим.


Пей Пър Клик


В CrystalConsultant сме специалисти в областта на разработването и управлението на онлайн рекламни програми, включително кампании от вида пей пър клик. Ние гарантираме, че клиентите получават най-добрата възвръщаемост на инвестициите от своите онлайн рекламни кампании. С програмата пей пър клик клиентите трябва да платят единствено за препращането, когато някой кликне върху рекламата, като по този начин целенасочените обяви със завладяващо съдържание ще помогнат за увеличаване на продажбите към уебсайта. Ние напълно управляваме кампаниите на клиентите, за да гарантираме, че офертите им са винаги на възможно най-ниската цена и по този начин потенциално спестяваме значителна сума пари.


Обърнете се към CrystalConsultant, за да разберете как онлайн рекламните кампании могат да бъдат прилагани или използвани като нарастваща реклама по време на празници или специални промоционални периоди, с нисък риск, целенасочен начин да се тестват пазарите, да се маркират дадени услуги и събития или да се увеличи разпространяването на предлаганите услуги.

Прочетете повече за нашите услуги тук, или още по-добре, обадете ни се, и нека да поговорим.


MМениджмънт Услуги
Маркетинг Услуги
Консултантски Услуги
Награди

awards