Е: info@crystalconsultant.eu
Т: +359 899175865 - 10:00-18:30 понеделник до петък
А: ул. Брезовско Шосе 147А,
Бизнес сграда "Rota Engineering", гр.Пловдив

Годишни награди
„Млад готвач и млад сервитьор на годината“ 2017


"Crystal Constultant" дава началото на първите по рода си ресторантьорски награди „Млад готвач и млад сервитьор на годината“ в България. Ние искаме да насърчим и мотивираме младите професионалисти в ресторантьорството да се развиват до по-високи върхове в индустрията. Така ще можем да откриваме най-талантливите в следните категории:
1) Готвач- „Млад готвач на годината“;
2) Сладкар- „Млад сладкар на годината“;
3) Сервитьор- „Млад сервитьор на годината“;
4) Ресторант мениджър- „Млад ресторант мениджър на годината“.


Да се участва в годишните награди за „Млад готвач и млад сервитьор на годината“ е незаменим опит за участниците, където ще се запознаят със свои амбициозни колеги и ще имат безценни съвети от председателите, което може да ви направи безпорен лидер в тази индустрия утре.


Кой може да участва? Годишните награди са отворени за младите на възраст между 20 и 26 години (29 за ресторант мениджър), които работят на пълна работна седмица в България, като готвач, сладкар, сервитьор или мениджър.


На какво ще бъдете тествани?
Готвачите ще бъдат тествани на разнообразни видове техники на готвене и изпълнение на поставени задачи от приготвяне на салати до обработка на меса, приготвяне на различни видове супи, десерти и собствена рецепта за основно ястие.


Сладкарите ще трябва да демонстрират способност да работят с различни продукти, които включват шоколад, захар, плодове и тестени сладкарски изделия. Ще бъдат ценени качества като баланс на вкуса, креативност и презентация.


Сервитьорите ще са тествани на техните знания по цялостната материя на храна, вина и спиртни напитки. Ще има въпроси по практическо приложение, работа с клиенти и екипност.


Ресторант мениджърите ще трябва да демонстрират знания и умения по продуктознание, създаване на екип, хигиена на храната, идеи за постоянна заетост, обучение на персонал и безопасност на труда.


Формата на „Млад готвач и млад сервитьор на годината“

Всяка година наградите се отварят за професионалистите през февруари. Първият кръг започва с кандидатстване като се попълва бланка даденият формуляр. Успешно преминалите се явяват на полуфинали през април и финалите са май.

Награди


Спонсори


Спонсори за формата „Млад готвач и млад сервитьор на годината“ 2017 ще се набират през есента на 2016 г.


Награди

awards